VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Pénz, de honnan? 2023

2023.08.28.

Pénz, de honnan? 2023

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knakRegionális roadshow Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád Vármegyék kkv-döntéshozóinak

Miskolc (Észak-Magyarország Régió)

 

Időpont: 2023. szeptember 21. csütörtök, 9.30–13.00  

Helyszín: Miskolc, Népkerti Vigadó, Görgey Artúr út 23.

 

Széchenyi Kártya Program Max+. Még mindig a legalacsonyabb kamat!

Jelentős ingyenes szolgáltatási segítség a kkv-k számára. IFKA

Már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira.

 

A részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

Várjuk szeretettel a helyszínen személyes konzultációval!

A díjmentesség lekéréséhez kattintson a részvételi díj 0-forintra!

 

Miről szólunk?
Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira.

De addig is a Széchenyi Kártya Program Max + alacsony kamatai nagyon jól kihasználhatóak a kkv-k fejlesztési és likviditási gondjainak megoldására. És ott az állami garanciavállalás. Az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukciói is bő kínálattal, az inflációhoz képest alacsony kamattal vonzzák a fejlesztési forrást keresőket. A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-t. Ezt az összeget a kkv-k számára térítésmentes szolgáltatásokra fordítja.

Közvetlenül is lehet pályázni az uniós tagállamok vállalkozásainak az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a gazdag kínálat adta pénzhez jutási lehetőséggel is.

Sok egyéb kevésbé ismert, de nagyon előnyös kedvezményes forrásbevonási lehetőségről, pályázatokról és a pénz elköltésének legpraktikusabb módjairól is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-n. Éljenek a személyes konzultáció lehetőségével is!

Miskolci helyszínre várjuk Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád Vármegyék kkv-döntéshozóit.

 

Kiknek szólunk?
A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

 

Regisztráció

                                                

További felvilágosítás és információ: Tel.: (1) 239 – 9597                 E-mail: konferencia@ppkonferncia.hu

vissza