VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

VOSZ-szakértőkkel jön a 7. Private Health Forum

2023.08.22.

VOSZ-szakértőkkel jön a 7. Private Health Forum

Idén is egész napos rendezvénnyel várja a Portfolio a magánegészségügy iránt érdeklődőket Budapesten: szeptember 19-én jön a 7. Private Health Forum, amelyen hangsúlyosan képviselteti magát a VOSZ Egészségügyi Tagozata.

A rendezvény célja, hogy feltárja a magán- és a közfinanszírozott egészségügy találkozási pontjait, együttélési viszonyrendszerét, nemcsak a tematikán keresztül, hanem a résztvevőkkel.

2022-höz hasonlóan ismét hangsúlyosan képviselteti magát a konferencián a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Egészségügyi Tagozata. A felvezető előadást a TritonLife Csoport igazgatóságának elnöke, a VOSZ társelnöke, a tagozat elnöke, dr. Fábián Lajos tartja.

„A magyar egészségügy jelene és jövője” című kerekasztal-beszélgetésen részt vesz:

  • Dr. Békássy Szabolcs, alapellátás és fogászati ellátás szekció elnök, VOSZ Egészségügyi Tagozat
  • Dr. Csernavölgyi István, szakorvosi fekvőbetegellátás szekció elnök, VOSZ Egészségügyi Tagozat
  • Gyarmati János, diagnosztikai szekció elnök, VOSZ Egészségügyi Tagozat
  • Dr. Kirschner András, szakorvosi járóbeteg-, és foglakozásegészségügyi ellátás szekció elnök, VOSZ Egészségügyi Tagozat
  • Dr. Rádai Tamás, egészségügyi technológiai szekció elnök, VOSZ Egészségügyi Tagozat
  • Dr. Skorán Ottó, egészségügyi innováció és informatika szekció elnök, VOSZ Egészségügyi Tagozat

Képes lesz-e fejlődni a közfinanszírozott egészségügy rövid távon? Közvetlenül belenyúl a kormány a magánpiac működési körülményeibe, amire már kísérletet tett 2022 végén? Hogyan folytatódik a humánerőforrásért zajló küzdelem? A tervezett beavatkozások miként befolyásolják a magánegészségügyi szolgáltatók mozgásterét 2023-ban és 2024-ben? Hogyan reagálnak mindezekre a privát egészségügyi cégek? A 7. Private Health Forumon ezekre a kérdésekre is keresik a választ mindkét szektor meghatározó szereplőinek és döntéshozóinak részvételével.

VOSZ

vissza