VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Így néz ki Miskolc beruházási térképe

2024.03.04.

Így néz ki Miskolc beruházási térképe

Elkészült Miskolc beruházási térképe, amellyel a lakók pontosabb képet kaphatnak arról, hogy a városban milyen megvalósult, folyamatban lévő és tervezett beruházások vannak.

Az érdeklődők a www.mimap.hu weboldal információit követve folyamatosan nyomon követhetik a városban történő, elsősorban építési jellegű beruházásokat – közölte a miskolci polgármesteri hivatal.

A grafikus megjelenítés révén közérthető formában értesülhetnek fontos tudnivalókról: a projekt célja, leírása, fázisai, lefolyása, jelentősége, várható hatása, összefüggései. Lehetőséget kapnak a megfelelő szakaszokban hozzászólni, beleszólni (közösségi tervezés), míg a „pin”-ekre kattintva megtekinthetők a beruházások médiaanyagai, sajtóhírei, a kapcsolódó programok linkjei, hírei.

A weboldalon a felhasználók beállíthatják, hol laknak, illetve milyen további ponthoz kötődnek a városban, és ha ezen a helyszíneken fejlesztések, projektek indulnak el, a felhasználók folyamatosan értesítéseket kapnak majd.

Az oldalon a folyamatosan bővülő, megtervezett, kivitelezés előtt álló beruházásokról további információ érhető el. (MTI)

vissza