VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Hetedszer rendezik meg a Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozatot

2023.09.27.

Hetedszer rendezik meg a Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozatot

A VOSZ együttműködő partnere, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 2023. november 10-én, immár hetedik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakája országos rendezvénysorozatot.

Az érdeklődők képet kaphatnak a Magyarországon működő, bizonyos területen vagy mutatók alapján kiemelkedő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, innovatív technológiákat. A korábbi évek visszajelzései, és a növekvő látogatói számok azt bizonyították, hogy a lakosságot és a fiatalabb generációt is érdekli a vállalkozások mindennapi működése, szívesen benéznek a kulisszák mögé, hogy tapasztalattal, tudással gazdagodjanak.

Hazánkban számos olyan vállalat működik, amely kiemelkedően képes megfelelni a piaci kihívásoknak, képes az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni. A rendezvénysorozat ezeket a cégeket hivatott bemutatni.

Csatlakozási lehetőség

A Modern Gyárak Éjszakájához csatlakozott gyárak virtuálisan és/vagy élőben mutatják be működésüket, továbbá kifejezetten azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltó módon lehetnek büszkék.

Az esemény időpontja: 2023. november 10. (péntek), 16:00–22:00

A csatlakozás folyamata új csatlakozók számára:

Látogasson el a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalra, és a regisztráció menüpontban hozzon létre felhasználói fiókot a „Csatlakozó gyár képviseletében regisztrálok” lehetőséget választva. A regisztrációnál megadott e-mail címre érkező levélben erősítse meg regisztrációját. Az így létrehozott felhasználói fiókba visszalépve töltse ki a megjelenő „Adatbekérő űrlap 2023” kérdőívet.

A csatlakozás folyamata a Modern Gyárak Éjszakája korábbi rendezvényein részt vett partnerek számára:

Lépjen be a www.moderngyarakejszakaja.hu web­oldalon korábban létrehozott gyár ügyintéző profilba, legördülő menü segítségével válassza ki cégét és töltse ki az ezt követően megjelenő „Adatbekérő űrlap 2023” online kérdőívet.

Az adatbekérő űrlap csak a teljes körű kitöltést követően küldhető be. A félbehagyott adatlapot az áttekintés menü alatt nyithatja meg újra, és folytathatja a kitöltést.

Letölthető Programsorozat>>>

vissza