VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Elengedhetetlen a fejlődéshez a digitális transzformáció

2023.07.06.

Elengedhetetlen a fejlődéshez a digitális transzformáció

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) álmodta meg a VOSZPort alkalmazást, amely kifejezetten azért készült, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások operatív folyamatait segítse.

A digitális vezérlőpult előnyeivel júniusban egy kampánykörút során ismerkedhettek meg a hazai kkv-k. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 1,1 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

A VOSZ hat helyszínen szervezett júniusban workshopokat, melyeken bemutatták és ismertették a VOSZPort elnevezésű digitális vezérlőpult működését és előnyeit az érdeklődőkkel. A hazai KKV szektor számára fejlesztett digitális vezérlőpult átlátható, vállalkozásra szabható és bővíthető is. Kipróbálásához és a vállalkozásvezetést megkönnyítő alkalmazások integrálásához a regisztráció után van lehetőség. A bejelentkezést követően számos olyan hasznos szolgáltatás érhető el, amely támogatja a vállalkozások hatékonyabb működését, napi teendőik megszervezését és utat mutat a fejlődéshez is. A workshopok résztvevői élesben is láthatták a VOSZPort alkalmazásának előnyeit, megvitathatták a felmerült kérdéseket, tapasztalatot cseréltek és lehetőségük nyílt útbaigazítást kérni a kezeléséhez, applikálásához.

„A VOSZ szakértői, valamint a több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalkozók véleménye és hozzáértő, elismert tudása formálta a májusban elindult VOSZPortot” – mondta Barabás Tamás, a VOSZ társelnöke. Hozzátette: a vállalkozás típusától függetlenül minden mikro-, kis- és középvállalkozás vezetője vagy cégvezetésbe bevont munkatársa olyan eszköztárhoz kap hozzáférést a regisztrációt követően, amely nemcsak megkönnyíti a cég mindennapjait, hanem lehetőségeket kínál a fejlődésre s, hiszen a VOSZPort közösség tagjai számtalan támogatásról és díjmentes kurzusról értesülnek.

Az internetes honlapon regisztrált tagoknak ingyenesen elérhető digitális vezérlőpult, az első 1000 regisztrált vállalkozásnak egy bővebb funkcionalitást biztosító alkalmazást is elérhetővé tesz a VOSZ.

A digitális vezérlőpultról bővebben a www.voszport.hu oldalon olvashatnak.

vissza