VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

A VOSZ és a KAVOSZ közös standdal lesz jelen az OMÉK-on

2023.10.22.

A VOSZ és a KAVOSZ közös standdal lesz jelen az OMÉK-on

Október 20. és 22. között rendezi meg immár 81. alkalommal az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt az agrártárca az Agrármarketing Centrummal közösen a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A VOSZ és a KAVOSZ közös standdal vesz részt a kiállításon.

Az OMÉK célja, hogy a kiváló minőségű magyar élelmiszereket bemutassák, illetve, hogy a magyar agrártermékeknek mind belföldön, mind külföldön megfelelő felvevőpiaca legyen. Több száz négyzetméteren ismerkedhetnek meg a szakmai résztvevők a hazai vállalkozások külpiacra lépését, a magyar termékek nemzetközi színtéren való minél szélesebb megismertetését végző AMC tevékenységével.

pénteki szakmai program részeként Mátrai Zoltán, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Agrár Tagozatának elnöke beszélget Feldman Zsolttal, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkárával és Krisán Lászlóval, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatójával.

Szombaton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerepe lesz az egyik pódiumbeszélgetés témája, amelyen Mátrai Zoltán Papp Gergelyt, a NAK főigazgató-helyettesét kérdezi.

Vasárnap a Kézműves Kiválóságok díjátadóját rendezik meg. A 9 fős zsüri 6 órányi kóstolás után 130 termékből (mézekből és szörpökből) választotta ki az idei győzteseket.

VOSZ

vissza