VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Rendhagyó VOSZ Páholy az egészségügy és egészségünk kérdéseiről

2024.03.26.

Rendhagyó VOSZ Páholy az egészségügy és egészségünk kérdéseiről

Rendhagyó VOSZ Páholyt rendezett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Heves vármegyei szervezete Egerben március 21-én.

„Hogyan éljünk akár 120 évig egészségesen? Avagy: új trendek az egészség megőrzésében” címmel rendezett pódiumbeszélgetést a VOSZ Heves vármegyei szervezete az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen.

Kicsit sokkolóra és provokatívra, de mindenképpen elgondolkodtatóra sikerült a rendezvény. Dr. Fábián Lajos, a VOSZ Egészségügyi Tagozatának elnöke, a Tritonlife alapitó társtulajdonosa, igazgatóságának elnöke, valamint munkatársai beszéltek arról, mit kellene tennünk azért, hogy minél tovább és minél egészségesebben éljünk.

Micski Marianna, a vármegyei szervezet elnöke, a VOSZ Páholy ötletgazdája és megvalósítója elmondta: „immár második éve, minden hónapban olyan szakembert, méltán sikeres és követendő példát próbálunk a Heves vármegyei vállalkozások vezetőinek bemutatni, akiktől lehet és érdemes is tanulni”.

„Szeretem látni, ahogy az emberek újra felfedezik a személyes kapcsolatok erejét, ahogy emlékeztetik magunkat arra, hogy nyitottnak, befogadónak kell lenni, folyamatosan figyelni kell az új trendeket, tudományos felfedezéseket és információkat” – fogalmazott Micski Marianna.

VOSZ

vissza