VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Zuggó Nikolett, a VOSZ Megyei Szervezetének társelnöke Magyar Gazdaságért Díjban részesült

2020.10.23.

Zuggó Nikolett, a VOSZ Megyei Szervezetének társelnöke Magyar Gazdaságért Díjban részesült

Varga Mihály pénzügyminiszter az október 23.-i nemzeti ünnep alkalmából Magyar Gazdaságért Díj elismerésben részesítette a VOSZ Megyei Szervezetének társelnökét, a Fókusz Gimnázium Szakképző Iskola és Felnőttképző Intézmény vezetőjét, Zuggó Nikolettet. A Magyar Gazdaságért Díj a pénzügyminiszter által adható legmagasabb tárcakitüntetés, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység vagy életmű elismeréséért adományozható.

Zuggó Nikolett 2009-től irányítja a B-A-Z. Megye közoktatásában fontos szerepet játszó oktatási intézményt. A Fókusz Gimnázium és Szakképző iskola 2014-ben elnyerte az Év Felnőttképzési Intézménye címet. Az iskolában több mint 1000 hallgató tanul, közel 10 szakon, amiből 78 %-os végzettségi rátájuk.

„Büszke vagyok erre a díjra, mely jelentős részben az iskolánkban dolgozó mintegy 100 kollégánk szakmai teljesítményének, odaadásának, munkánk nemzetgazdasági jelentőségének elismerése. Célunk, hogy az egyéni igényekhez igazodva, a lehetőségek széles skáláját nyújtva, a mindennapi élet sikeréhez segítsük hallgatóinkat és olyan szakembereket képezzünk, akik bármely cég fejlődését segíteni tudják szakértelmükkel, nálunk megszerzett tudásukkal – mondta Zuggó Nikolett.

vissza