VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Változások az új Széchenyi Kártya Programban

2020.06.16.

Változások az új Széchenyi Kártya Programban

Óriási érdeklődés mellett napokon belül kibővül és módosul a kedvezményes új Széchenyi Kártya Program keretében adható hitelek feltételrendszere. Az új hitelek célja továbbra is a válság hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro-, kis-, és középvállalatok forráshoz juttatása.

A VOSZ Széchenyi kártya irodájában előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal benyújthatóak a Széchenyi Kártya Program termékei.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz - a vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadásának finanszírozására fordítható.

A mikro- (0-9 fő) és kisvállalkozások (10-49 fő) esetében a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz önállóan igényelhető a 100 millió forintos felső határig. A középvállalkozások csak a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel 50-50 százalékos arányban kombinálva igényelhetik!

2 éves szabad felhasználású folyószámlahitel, a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására. A lehívott összeg a visszatöltés után ismételten igénybe vehető. 

Ezen konstrukció keretében max. 100 millió Ft igényelhető és fix évi 0,1% nettó kamat mellett érhető el a vállalkozások számára.


Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel - a munkahelyek megtartását segítő Forgóeszközhitel, önállóan is igényelhető.

Akár 2 éves futamidőre a vállalkozás számára maximum 24 havi bérköltségükkel megegyező hitelösszeget biztosít, max. 750 millió Ft igényelhető hitelösszegig. (A hivatkozott ágazatok körét a későbbiekben jelezzük.)

A Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel fix évi 0,1% nettó kamat mellett érhető el. 

A hitel törlesztésének megkezdésére a 9 hónapos türelmi időt követően kerül sor és a vállalkozások számára az idei évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.


Széchenyi Likviditási Hitel - szabad felhasználású forgóeszközhitel (jellegéből adódóan alapvetően forgóeszköz beszerzésre, egyéb igénybe vett szolgáltatások finanszírozására)

Futamidő: max. 3 év. A hitel szabad felhasználású, számla nélkül lehívható. A hitelkonstrukció keretében igényelhető hitelösszeg max. 250 millió Ft és fix évi 0,2% nettó kamat mellett érhető el. 

A hitel törlesztésének megkezdésére az akár 9 hónapos türelmi időt követően kerül sor és a vállalkozások számára az idei évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.


Széchenyi Beruházási Hitel Plusz - széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés, ill. bizonyos esetekben hitelkiváltás finanszírozására

A Széchenyi Beruházási Plusz ezentúl akár 1000 millió Ft összegű beruházási hitelek igénylését is lehetővé teszi, továbbra is maximum 10 éves futamidő mellett.  a hitel fix évi 0,5%  nettó kamat mellett érhető el. 

A hitel törlesztésének megkezdésére az akár 24 hónapos türelmi időt követően kerül sor és a vállalkozások számára az idei évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.


Agrár Széchenyi Kártya Plusz - a hitelhez annak teljes futamidejére 100 százalék kamattámogatást, 100 százalék kezességi díjtámogatást, teljes kezelési költségtámogatást, továbbá teljes egyéb költségtámogatást nyújt, a kamata 0%.

• emelt hitelösszegű (500 ezertől - 200 millió forintig),
• 1, 2 vagy 3 éves futamidejű,

További részletek: www.kavosz.hu

 


Információ és igénylés benyújtása:

A VOSZ  megyei  irodájában  .

Telefon: 46/413-643
Mobil: 70/319-4369
E-mail:  info@voszborsod.hu

Cím: 3526. Miskolc, Szentpéteri kapu 80. fszt.5. (Business Center, a Tescoval szemben)


vissza