VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Újraindul a VNT pályázat - támogatás közép- és nagy vállalkozásoknak!

2020.11.05.

Újraindul a VNT pályázat - támogatás közép- és nagy vállalkozásoknak!

Szijjártó Péter, külügyminiszter csütörtök kora délután Facebook oldalán jelentette be a nagy sikerű VNT1 pályázat folytatását. A HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) által kezelt pályázat napokon belül újra megnyílhat!

 "Az eddigi beruházás ösztönzési programjaink nagy sikert arattak, ezért a kormány tegnap úgy döntött, hogy újabb 155 milliárd forintot ad a minisztériumunknak a programok folytatására.

50 milliárd forintból újabb pályázatot írunk ki a közepes beruházások támogatására (az első ütemben 904 vállalat 424 milliárd forintnyi beruházást hajtott végre, amivel 155 ezer munkahelyet mentettek meg): azok a cégek kapnak maximum 280 millió forintos támogatást, akik vállalják, hogy beruházásuk nyomán senkit, vagyis egyetlen egy munkavállalót sem bocsátanak el. A támogatás az egész beruházás egyharmadát teheti ki.... Magyarországnak s benne a magyar gazdaságnak működnie kell!"

A pályázat keretében azonnali támogatást kaphat beruházásaihoz minden közép- és nagyvállalkozás, ha ki tudja mutatni, hogy a COVID járvánnyal összefüggésben rászorul a támogatásra. 

Nagyon kedvező feltételek és gyors, akár 2-3 hetes folyósítás mellett elérhető támogatás. Budapesti és pest megyei megvalósítási helyszínnel is lehet pályázni! A pályázati lehetőség legutóbb 2020 őszén 15 perc alatt kimerült, a jelenlegi 50 Mrd Ft keretemelésnek köszönhetően napokon belül újra indulhat.

vissza