VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Üdvözli digitális partnere, a VOSZPort

2023.07.05.

Üdvözli digitális partnere, a VOSZPort

2023-ban is bővülnek a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) által a hazai vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások. Május végén startolt a VOSZPort, a kkv-szektor számára fejlesztett digitális vezérlőpult.

Az alkalmazás megálmodója, a VOSZ célul tűzte ki a 2023-as évre, hogy minden lehetőséggel és forrással segíti a hazai vállalkozások fejlődését és hatékonyságát. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 1,1 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Olyan digitális alkalmazás mutatkozott be hazánk nagyobb városaiban, amely lényegesen leegyszerűsíti a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások mindennapjait, hatékonyabb munkafolyamatokat és gyorsabb fejlődést eredményez kiegészítő funkciói által. Ez a VOSZPort nevű digitális vezérlőpult.

A magyarországi vállalkozások digitális felkészültsége – például a digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő mutató (DESI) szerint – évek óta stagnál. Erre a helyzetre kíván reagálni és megoldást kínálni a VOSZ.

A fennállásának 35. évfordulóját ünneplő szövetség maga is érdemi átalakuláson megy keresztül. „Az a célunk, hogy a lefektetett alapokra, a szervezetünkben lévő értékekre egy dinamikusabb, aktívabb szerepvállalást és új szolgáltatásokat építsünk” – fogalmazott Eppel János, a VOSZ elnöke.

VOSZPort: digitális kikötő vállalkozásoknak

A VOSZPort elsősorban a kkv-szektor napi működését és hosszútávú fejlődését segíti; az alkalmazás az internetes honlapon regisztrált tagoknak ingyenesen elérhető. Az első 1000 regisztrált vállalkozásnak ráadásul a vállalkozásvezetést és napi adminisztrációt egyszerűsítő és gyorsító szoftverekkel bővített alkalmazást is elérhetővé tesz a VOSZ. A bővített csomag – többek között – időpontfoglaló/e-dokumentumkezelést és e-aláírást, CRM–ügyfélkapcsolat-kezelést, online munkaidő nyilvántartást, számlázót és kkv-minősítő alkalmazást kínál.

„Az operatív folyamatokat segítő funkciókkal lehet számlázni, banki tranzakciókat kezelni, kiegészítőként egyebek között munkaügyi nyilvántartásra, e-aláírásra, szerződéskötésre is lehet használni. Mindemellett olyan szolgáltatások is elérhetőek, mint a partnerkezelő, a termékkezelő, a céginformáció, a kimutatáskészítő, a piactér és a tudástár” – hívta fel a figyelmet Barabás Tamás, a VOSZ társelnöke. – A szoftveren már két éve dolgozunk, hogy valóban szerves része lehessen a vállalatok életének, és minden olyan funkciót magába foglaljon, amely kézzelfoghatóan támogatja a cégek napi működését, céljait.”

A szoftverről további információkat a https://voszport.hu/ oldalon olvashatnak.

vissza