VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Meghatározó szereplő jön létre az online összehasonlító portálok európai piacán

2023.09.21.

Meghatározó szereplő jön létre az online összehasonlító portálok európai piacán

A Netrisk Csoport és a Bauer Media Group egyesíti online összehasonlító üzletágait hat közép- és kelet-európai országban.

A partnerséggel a Bauer Media Group online összehasonlító oldalai, a lengyel Rankomat.pl, a cseh Epojisteni.cz és a Srovnejto.cz, valamint a szlovák Superpoistenie.sk csatlakoznak a gyorsan növekvő Netrisk Csoport portfóliójához.

A portfoliónak a tagja a magyarországi Netrisk.hu, valamint az ausztriai Durchblicker.at, a csehországi Klik.cz-t és a Porovnej24.cz, a szlovákiai Netfinancie.sk-t, és a litvániai Edrauda.lt portálok is.

A kibővült Netrisk Csoport a stratégiai összevonással egy még nagyobb és növekvő nemzetközi piacot szolgál majd ki, tovább erősítve vezető pozícióját az online összehasonlító portálok szegmensében Közép- és Kelet-Európában. Ez lehetőséget teremt a további folyamatos növekedési lehetőségek kihasználására.

A tranzakció lezárása után az egyesülő csoportnak nagyságrendileg 80 millió potenciális ügyfele lesz.A tranzakció pénzügyi feltételeit üzleti titokként kezelik. 

vissza