VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Kutatás a magyar vállalkozások nehézségeinek és lehetőségeinek vizsgálatára

2024.05.22.

Kutatás a magyar vállalkozások nehézségeinek és lehetőségeinek vizsgálatára

A Mathias Corvinus Collegium Vállalkozáskutatási Műhelye kutatást szervez a magyar vállalkozások nehézségeinek és lehetőségeinek vizsgálatára. Az ebben való részvételre felkéri a VOSZ tagjait és partnereit.

Szepesi Balázs által vezetett kutatás a vállalkozások kihívásait és jövőre vonatkozó elképzeléseit szeretné mélyebben megérteni, másrészt lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozók összevethessék helyzetüket más cégekével. Ennek keretében online kérdőíves adatfelvételt szervez – a kutatáshoz csatlakozó partnerek, vállalkozások számára pedig egyedi elemzéseket készít.

A kínált együttműködéshez azt kérik, hogy szánjanak körülbelül 20-25 percnyi időt a kérdőív kitöltésére, és osszák meg kapcsolódó gondolataikat. Ezért cserébe készülő éves vállalkozáskutatási jelentésünk mellett egyedi elemzést is ajánlanak, amely a kitöltő vállalkozásának helyzetét hasonlítja össze a többi válaszadóéval.

A kérdőív kitöltésére anonim módon is lehetőséget adnak, ám lehetőség van önkéntes módon megadni elérhetőséget – ebben az esetben az adatok kiértékelése után ezt a személyre-vállalkozásra szabott elemzést küldenek vissza.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://mathiascorvinuscollegium.questionpro.eu/Jelentes-a-Magyar-Vallalkozasrol-VOSZ

A kutatáshoz kapcsolódó bármilyen felvetést is várnak. Ezekkel, kérjük, forduljon Szepesi Balázshoz, az MCC Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetőjéhez a szepesi.balazs@mcc.hu email címen.

VOSZ

vissza