VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Krisán László: valós alternatívát kínál a vállalkozásoknak a Széchenyi Kártya Program

2023.06.12.

Krisán László: valós alternatívát kínál a vállalkozásoknak a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program által kínált fix, alacsony kamat valós alternatíva a vállalkozások számára, az állami kamattámogatott hitelek lehetősé teszik a fejlesztéseket és hozzájárulnak a munkahelyek megtartásához – hangsúlyozta Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a Portfolio és a KAVOSZ országos rendezvénysorozatának hetedik, budapesti állomásán.

„A válság kezelése, a gazdaság újraindítása, a vállalkozások védelme és fejlesztése közös felelősségünk és érdekünk” – idén is ez a szándék hívta életre a KAVOSZ és a Portfolio országos rendezvénysorozatát.

A Széchenyi Kártya Program célja, hogy a vállalkozások számára hosszú távra is elérhető maradjon az 5 százalékos kamat. Ez a kiszámíthatóság nagy segítség a kezdő vállalkozóknak is – mondta el előadásában Krisán László a sorozat zárórendezvényén.

Krisán László beszámolt arról is, hogy folyamatosan bővítik a KAVOSZ kapacitásait, több termék már digitálisan is igényelhető. A kártyák szektorálisan is elérhetők – agrárium, turizmus –, sőt, az energiaátállásban is segítséget nyújtanak. Az ország több száz Széchenyi Kártya irodájában olyan szakemberek dolgoznak, akik első kézből ismerik a vállalkozók helyzetét, nem véletlen, hogy a vállalkozók folyamatosan fordulnak hozzájuk.

Minden helyzetben másra van szükségük a cégeknek, ami nemcsak a makrogazdasági környezettől függ, de a vállalkozás méretétől is, hiszen más igényei vannak egy induló és a generációváltással küzdő cégnek – hangsúlyozta Krisán László, aki a jövő kihívásai között az ESG-szempontok érvényesítését említette meg.

vissza