VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Ki lesz az Év Projektmenedzsere 2022-ben?

2022.06.22.

Ki lesz az Év Projektmenedzsere 2022-ben?

Idén is meghirdette az Év Projektmenedzsere Díj felhívását a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla, amelyhez csatlakozott a VOSZ. A pályázatokat 2022. október 2-ig várják.

A díjat kiíró Projektmenedzsment Kiválósági Tábla új taggal bővült a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) csatlakozásával.

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai a magyar projektmenedzsment élet iránt elkötelezett civil szervezetek, amelyek a díjjal hozzá szeretnének járulni a hazai projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez.

A jó projektmenedzser olyan vezető személyiség, aki az idővel és az erőforrásokkal eredményesen gazdálkodva, hatékonyan irányítja a csapatát a kitűzött cél elérése érdekében. A példaértékű szakmai eredményeket, sikeres életutakat Magyarországon is fontos reflektorfénybe állítani. 

Erre szolgál a Díj, amelyet minden évben a hazai projektmenedzsment szakma egyik kiemelkedő képviselője nyer el.

 

A jelentkezők egy vagy több, általuk vezetett projekten keresztül mutathatják be rátermettségüket, problémakezelési módszereiket.

2021-ben Sárvári Mariann, a SPQR Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója érdemelte ki a címet. Kiemelt projektje: Jupiter projekt – ELMŰ-ÉMÁSZ áramhálózati vállalatok IT szempontból történő szétválasztása.

Különdíjjal jutalmazták Varga Zoltánt, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kft. – NHP programvezetőjét. Kiemelt projektje: Nemzeti Hauszmann Program – Budavári Palota Déli összekötőszárny és benne a Szent István terem újjáépítése és rekonstrukciója.

A pályázati határidő: 2022. október 2.

Az eredményhirdetésre november második hetében, a Projektmenedzsment Világnapjához kapcsolódóan kerül sor.

 

vissza