VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Kezdetét vette a gazdálkodó szervezetek MOHU regisztrációja

2023.04.03.

Kezdetét vette a gazdálkodó szervezetek MOHU regisztrációja

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy 2023. március 1-jén elindult a hulladéktermelő gazdálkodó szervezetek és intézmények regisztrációja a MOHU Partnerportálon.

Ez egy újabb fontos mérföldkő, ami végül elvezet ahhoz, hogy 2023. július 1-jétől a MOHU, azaz MOL Hulladékgazdálkodási Zrt., mint Koncessziós Társaság végezze el a magyarországi települési szilárdhulladék begyűjtését, és gondoskodjon annak kezeléséről.

Mennyiben érinti mindez gazdálkodó szervezetét?

A 2012. évi CLXXXV. törvény azon intézményi és gazdálkodó szervezetek számára írja elő kötelezően a MOHU Partnerportálon való regisztrációt és a szerződéskötéshez szükséges adatok megadását, amelyek hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység körébe tartozó hulladékot termelnek, és azokat elkülönítetten gyűjtik.

  ISMERJE MEG A REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATÁT!            

Tehát azoknak a gazdálkodó szervezeteknek kell regisztrálnia a MOHU Partnerportálon 2023. március 1. és 2023. április 30. között, amelyek 2023. február 28. napján a hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység körébe tartozó hulladékot termeltek, például csomagolóanyagokat, elektromos és elektronikai berendezéseket, biológiailag lebomló hulladékot, használt sütőolajat, elemeket és akkumulátorokat és így tovább.

Amennyiben intézményi és gazdálkodó szervezete beletartozik a meghatározott körbe, kérjük, a megadott határidőn belül regisztráljon Partnerportálunkon!Így közös erővel egy következetes, egységes, hatékony és kiszámítható rendszer felállítását érhetjük el Magyarországon.

  PARTNERPORTÁL REGISZTRÁCIÓ             

Ha bármilyen kérdése felmerülne a regisztrációval vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégáink megadhassák a választ.

MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.

Újrahasznosítjuk.

Közösen.

vissza