VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Exportfejlesztési Pályázati Program

2020.01.17.

Exportfejlesztési Pályázati Program

A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2020. január 15-én 200 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet a hazai kis és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében.

Az EXPORTFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI PROGRAM keretén belül kiírt pályázat az „export növelését előmozdító tevékenységek finanszírozására„ jött létre. A pályázat benyújtásának határideje 2020.02.28. A pályázat megvalósítása: 2020.01.15-2021.július 30. Támogatás intenzitás: maximum 60%

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) 200 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet a hazai kis- és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében.

A szaktárca a pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket - támogatási kategóriától függően - legfeljebb 10 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesíti, a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A pályázat keretében elsősorban külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésre, árubemutatók szervezésére, marketing tevékenységre, vagy tanúsítványok megszerzésére igényelhető támogatás. 

A részletes pályázati felhívás és teljes pályázati dokumentáció a KKM honlapján, a http://exporthungary.gov.hu/exportfejlesztesi-palyazati-program oldalon érhető el.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatást a kiírást követően a KKM Exportfejlesztési Koordinációs Főosztálya nyújt a palyazat.exportkoord@mfa.gov.hu e-mail címen.

vissza