VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

ÉV Vállalkozója Díj 2022 - Körmöczy Zsuzsanna BRS Klíma és Gázcentrum Kft.

2022.12.06.

ÉV Vállalkozója Díj 2022 - Körmöczy Zsuzsanna BRS Klíma és Gázcentrum Kft.

a VOSZ Megyei elnöksége felterjesztése alapján, 2022. december 2.-án Budapesten, a PRIMA PRIMISSIMA Gála és a VÁLLALKOZÓK NAPJA rendezvényen, a Művészetek Palotájában - Országos Év Vállalkozója Díjat vehetett át a BRS KLÍMA ÉS GÁZCENTRUM KFT ügyvezetője, KÖRMÖCZY ZSUZSANNA.

Körmöczy Zsuzsanna

Ügyvezető, tulajdonos

BRS Klíma és Gázcentrum

30 éve, 1992-ben alapítottottuk meg a mai BRS Klíma és Gázcentrum Kft elődjét, a BRS Bt.-t , akkoriban mindennaposnak számító, garázs-vállalkozást épületgépész témában.

Rövid időn belül a megnövekedett forgalom miatt a jelenlegi Soltész Nagy Kálmán  u. 161. üzletünkbe költöztünk.

Mindegy, hogy hűtésre, fűtésre, szerelvényekre vagy egyszerűen csak jó szakemberre van igény, mindig nyitva állunk a szakma és a lakosság előtt. Honlapunk : www.gazcentrum.brskft.hu 

A Bosch Fűtéstechnika márkaképviselete mellett folyamatosan megjelentek az újabb gyártók, Immergas, Ariston, Viessmann, Grundfos és a Wilo, majd klímákkal is kiegészült a választék. A Gázcentrum területén évente  Klíma és Fűtéstechnikai Kiállítást és Vásárt szerveztünk a gyártók támogatásával  és előadásaival a szakma és a vevők részére. 

2015-ben a korral haladva idősebb fiam, Béres Bence megalapította webáruház – üzletágunkat ( Hideget- Meleget kft - t,  meleget.hu és  hideget.hu ) 

2016- ban átléptük a több száz milliós árbevételt a rohamosan fejlődő technikával lépést tartva komoly raktárkészletről szolgáljuk ki vevőinket a legjobb műszaki színvonalat képviselő Daikin, Midea, Gree, LG, Bosch, Immergas hőszivattyúkkal és klímákkal. 

2021-ben árbevételünk meghaladja a 2,5 milliárd Ft-ot, 2022-ben ezt ismét dupláztuk, köszönve az energia hatékonyságot célzó pályázatoknak és az építőipar fejlődésének. 

Igazi sikertörténet, ami mögött számtalan végigdolgozott éjszaka, hétvége van, mind a család, mind a kollégák részéről.

A folyamatos technikai fejlődéssel lépést kell tartanunk.

A család valamennyi tagja a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki karán végzett, mert sose volt kérdés, hogy a legmagasabb fokú szakmai háttérrel szeretnénk dolgozni. Hamar jött a felismerés, hogy az elméleti tudás mellé a gyakorlati, kivitelezői tapasztalat is elengedhetetlen.

Így a BRS Klíma és Gázcentrum, Miskolc valamennyi műszaki szakközép iskolájával kapcsolatban áll és kölcsönösen támogatjuk egymást.

Az olyan új és megújuló technikák, mint a hőszivattyú, napelem, felületfűtés, okos házak, 0 energiai igényű otthonok fogalma nem ismeretlen, hisz mindig az első sorban voltunk az innováció területén is.

A gépész diploma után a legnagyobb nemzetközi gyártó cégek kurzusain vettünk részt, szakképesítést szereztünk tervezésre, kivitelezésre vagy beüzemelésre is. Így ma már nemcsak egy "kereskedelmi egységbe" tér be az, aki felkeresi a felújított Gázcentrumot, hanem olyan eladókkal találkozik, akik ha kell, nagyobb hőszivattyús rendszereket is képesek megtervezni, kiépíteni és beüzemelni.  

A 2019-es évben a Príma Gálán megnyert év vállalkozója díj bizonyította a befektetett munka elismerését és új lendületet adott családunknak és kollégáinknak, hogy jó úton járunk.

Webáruházunkkal, és az ország több ponján nyíló üzleteinkkel elindítottunk egy miskolci vállalkozást az országos hírnév felé. 

Legyen mindenki számára egy hatalmas motiváció, hogy MIskolcról indulni, Miskolcinak lenni, itt dolgozni, élni nagyon jó,  és vinni a hírünket tudásunkkal és teljesítményünkkel a világ felé, pedig kötelességünk.

vissza