VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

A VOSZ küldöttséget szervez a világ legnagyobb vásárára Kantonba

2023.09.25.

A VOSZ küldöttséget szervez a világ legnagyobb vásárára Kantonba

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége delegációt szervez az őszi Kantoni import-export vásárra. A világ legnagyobb vásárát idén már 134. alkalommal rendezik meg 35 000 kiállító részvételével, akik 74 000 standon, 1,55 millió négyzetméternyi területen állítják ki termékeiket 2023. október 15. és november 4. között a Guangzhou Kantoni Vásárkomplexumában.

A sok kiállító miatt három egymást követő időintervallumban más- más ágazatok kiállítói mutatják be termékeiket, újdonságaikat az alábbiak szerint:

Október 15-19. – háztartási elektromos készülékek, szórakoztató elektronika, informatikai termékek, elektronikai és elektromos termékek, világítóberendezések, új energiaforrások, új anyagok és vegyi termékek, hardverek, szerszámok, megmunkáló gépek és berendezések, gépek és mechanikai alkatrészek, ipari automatizálás és intelligens gyártás, építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, új energiájú járművek, intelligens mobilitás, motorkerékpárok, kerékpárok, járműalkatrészek, egyéb járművek.

Október 23-27. – építő- és dekorációs anyagok, szaniter- és fürdőszobai felszerelések, bútorok, konyhai és asztali edények, napi használatú kerámiák, háztartási cikkek, órák, órák és optikai eszközök, ajándékok és prémiumok, fesztiváltermékek, lakásdekorációk, műkerámiák, üvegtárgyak, kertészeti termékek.

Október 31.-november 4. – kozmetikai termékek, fürdőszobai termékek, gyógyszerek, egészségügyi termékek és orvosi eszközök, házi kedvencek ellátásához szükséges termékek, kismama- és babatermékek, játékok, gyermekruházat, férfi- és női ruházat, sportruházat, szőrme, bőr, ruházati kiegészítők, lakástextíliák, textil alapanyagok, szövetek, szőnyegek, kárpitok, cipők, irodaszerek, táskák és bőröndök, sport- és turisztikai szabadidős termékek, élelmiszer.

A vásár egyénileg is látogatható, de a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége is szervez delegációt önköltséges alapon a kínai nagykövetség támogatásával. A vásár helyszínén az alábbi VIP szolgáltatások állnak a delegáció tagjainak a rendelkezésére:

VIP társalgó ingyenes üzleti szolgáltatásokkal (ingyenes wifi, kávé, harapnivaló, fax és telefon) a vásár területén.

Buyer Badge csoportos szolgáltatás a vásár területén.

Az érdeklődő részvételi szándékukat a varga.julia@vosz.hu e-mail címen jelezhetik. Esetleges kérdéseikre a +36306451269-es telefonszámon kapnak választ.

vissza