VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

A VOSZ az OTP Bankkal közösen több elektronikus fizetési megoldást ajánl a vállalkozóknak

2023.12.13.

A VOSZ az OTP Bankkal közösen több elektronikus fizetési megoldást ajánl a vállalkozóknak

A VOSZ célja, hogy vállalkozások - együttműködésben az OTP Csoporttal - könnyedén biztosíthassák vásárlóiknak a kényelmes elektronikus fizetési lehetőségeket.


Tisztelt Vállalkozótársunk!

Az elektronikus fizetés évről-évre egyre népszerűbb, az elmúlt évek gazdasági hatásai pedig csak felgyorsították ezt a folyamatot. A bankkártya elfogadás ma már nemcsak vásárlói oldalról elvárás, hanem a gazdaság többi szereplőjének részéről is.

Szervezeteink, a VOSZ és – a szövetség tagjaként – az OTP Bank régóta stratégiai partnerként is segítik egymást – legyen szó akár a Széchenyi Kártya Programban, vagy a Prima Primissima díjak odaítélésekor megvalósuló együttműködésről. Elkötelezettek vagyunk az elektronikus fizetés népszerűsítésében, és jelentős szerepet vállalunk a vállalkozások pénzügyi felkészültségének növelésében, fejlődésében is.

Célunk, hogy együttműködésben az OTP Csoporttal az Ön vállalkozása is kényelmesen biztosíthassa az elektronikus fizetést vásárlóinak.

Milyen lehetőségei vannak?

Partnerünkkel, az OTP Bankkal közösen több elektronikus fizetési megoldást is ajánlunk, amellyel a vállalkozása igényeihez és vásárlói fizetési szokásaihoz igazodva, könnyedén teljesítheti a vásárlói igényeket. Válassza ki az Ön számára legelőnyösebb lehetőséget:

• 30 millió forint éves árbevétel felett igényeljen POS-terminált!

      Miért előnyös a POS-terminál?

      • Ügyfelei és vásárlói széles köre élhet a fizetési megoldással, mivel többféle bankkártyát is elfogadhat.

      • SZÉP-kártya, cafeteria- és egészségpénztári kártya elfogadását is lehetővé teszi, árbevételtől függetlenül.

      • Alkalmas mobilfizetésre, valamint mágnescsíkos, chipes és érintéses fizetésre is.

      • A különböző kommunikációs csatornákat használó asztali terminálok már akár kasszarendszerekkel is összeköthetők, de található a kínálatban hordozható eszköz és telefonhoz bluetooth révén csatlakoztatható mobil bankkártyaolvasó is.

Kezdő vállalkozás esetén vagy 30 millió forint éves árbevétel alatt töltse le mobiltelefonjára a SimpleBusiness fizetési alkalmazást!

     Miért előnyös a SimpleBusiness?

     • A költséghatékony és innovatív alkalmazás a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit ötvözi POS-terminál telepítése nélkül.

     • Az applikációval többféle elektronikus fizetési lehetőséget is kínálhat vásárlóinak.

     • Használatához nincs szükség POS-terminál üzemeltetésére, csak egy okostelefonra, a megfelelő alkalmazások telepítésére és aktív internetkapcsolatra.

Legyen Ön is az OTP Bank partnere!

Ha vásárlói számára lehetővé szeretné tenni a kártyás fizetést, igénylését online is elindíthatja, vagy személyes tanácsadásért keresse fel az OTP Bank fiókjainak egyikét. A szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat és a Bank adatkezelési tájékoztatóját itt tekintheti meg.

Számlavezetési megoldást keres?

Fontos, hogy az elektronikus fizetés lehetőségének biztosítása mellett a bankszámla-vezetésre is megtalálja a vállalkozásához leginkább illeszkedő megoldást. Amennyiben online kezdeményezi a számlanyitást a www.otpbusiness.hu oldalon, és elektronikus bankszámlakivonatot igényel hozzá1, úgy a Bank most az első 12 hónapban elengedi számlacsomagja havi díját. Ezt követően számláját sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban aktiválhatja bármelyik OTP bankfiókban.

Kérdése van?

Az OTP Bank munkatársai a 06 1/20/30/70 366 6666-os számon állnak rendelkezésére vagy foglaljon időpontot az OTP Bank legközelebbi fiókjába.

 

1Számlanyitási akció online igénylés esetén: ha akciós időszak alatt olyan vállalkozás képviselője kezdeményez online – a www.otpbusiness.hu oldalon – számlanyitást, amelynek korábban az OTP Bank Nyrt.-nél nem volt pénzforgalmi vagy fizetési számlája, hitelesített elektronikus bankszámlakivonat igénybevétele esetén a számlacsomag (kivéve Gold) fióki aktiválásától 12 hónapon keresztül a Bank nem számít fel számlavezetési havidíjat. A forgalmi különdíjat ezen tranzakciók esetében is meg kell fizetnie az ügyfélnek. Az akció 2023. január 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2023. december 31-ig tart. Az aktuális akciós ajánlatok elérhetőségéről és további részleteiről a „A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény tartalmaz tájékoztatást.

Az adatkezelési tájékoztatók az alábbi elérhetőségeken találhatóak:

    • OTP Bank Nyrt. https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Kartyaelfogadoi-adatkezelesi-tajekoztato-20210601.pdf
    • VOSZ: https://vosz.hu/

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A fenti termékek szerződött stratégiai partnerünk, az OTP Bank (1051 Budapest, Nádor u. 16.) termékei. A tájékoztatásban szereplő termékek és szolgáltatások, valamint az ezekhez kapcsolódó akciók részleteiről tájékozódj az OTP Bank fiókokban, vagy a hitelintézet honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, hirdetményekből és kondíciós listákból. Az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy módosítsa a tájékoztatásban szereplő termékek és szolgáltatások kondícióit.

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kartyaelfogadas/POS-uj.

VOSZ

 

vissza