VOSZ Borsod - KAVOSZ hitelek

Széchenyi Kártya - újabb 0 %-os hitelek

2020.09.25.

Széchenyi Kártya - újabb 0 %-os hitelek

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával 2020. szeptember 21-től bevezették a Széchenyi Turisztikai Kártyát, és ezzel egy időben megkezdődött az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz forgalmazása is. Az új hitelek a VOSZ-nál is igényelhetők.

  • Széchenyi Turisztikai Kártya (max. 3 éves folyószámlahitel, a turisztikai szektorban dolgozó vállalkozások számára, 250 MFt maximális hitelösszeggel) idén az átmeneti támogatási jogcímen nyújtott támogatást tartalmazó változatában, 90 %-os mértékű garantőrintézményi (Garantiqa) kezességvállalással kerül bevezetésre.
  • Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz konstrukción belül, szintén átmeneti támogatási jogcímen nyújtott támogatásokkal, max. 6 éves futamidőre, 90 %-os Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezességvállalása mellett nyújt finanszírozási lehetőséget bizonyos az SZKP Üzletszabályzatban rögzített agrár hitelcélú beruházások és a feltételeknek megfelelő korábbi beruházási hitelek kiváltására.

A Bankok fokozatosan csatlakoznak a konstrukciók forgalmazásához, elsőként az OTP Bank és az MKB Bank fogad majd ezen két új konstrukcióra vonatkozó hitelkérelmeket.

Az új hitelek a VOSZ-nál is igényelhetők.

VOSZ  megyei  iroda  .

Telefon: 46/413-643
Mobil: 70/319-4369
E-mail:  
info@voszborsod.hu

Cím: 3526. Miskolc, Szentpéteri kapu 80. fszt.5. (Business Center, a Tescoval szemben)




vissza